Doorgaan naar content

Bereiding

Ongeveer 10 minuten bereidingstijd

  1. Schil de appel en snij hem in gelijke blokjes.

  2. Doe de suiker en de honing in een kookpot, laat zachtjes karamelliseren.

  3. Voeg er de appel aan toe en bevochtig met de witte wijnazijn.

  4. Laat zachtjes koken en voeg er de rozijnen aan toe.

  5. Laat afkoelen.

  6. Serveer met een plakje wildpaté en een briochebroodje.

Tip van je keurslager

Degusteer wildpaté als een echte connaisseur

Geen zin in de zoveelste kaas- of tapasschotel? Waarom hou je geen wildpatédegustatie? Combineer bijvoorbeeld een trio van verschillende patés en serveer er verschillende soorten konfijt, brood en aangepaste drank bij! Het is eens iets anders … Je Keurslager biedt he verschillende bijpassen confijten aan of maak de chutney zelf.

Chevapchichi met tzatziki en kruidig volkoren flatbread

Hertenbiefstuk in Cognacsaus

Side dishes gourmet