Home >> Recepten >> Gevulde aardappelen met rauwe ham

Gevulde aardappelen met rauwe ham

Ingrediënten voor 4 personen: 

Ingrediënten voor 20 hapjes:
• 50 g rauwe ham
• 10 kleine aardappelen
• Verse room
• Geraspte Gruyère
• Bieslook
• Peper
• Zout

Bereiding: 

Was de aardappelen en kook ze 10 à 20 minuten in hun schil. Verwarm de oven voor op de grilstand.
Halveer de aardappelen en hol ze uit met behulp van een kleine lepel.
Snijd de ham in kleine stukjes en snipper de bieslook fi jn. Voeg bij de ham en bieslook de room en
de aardappelvulling. Kruid met peper en zout en meng alles door elkaar.
Vul de uitgeholde aardappelen met het mengsel, plaats op een rooster en bestrooi met de Gruyèrekaas.
Zet in de oven en laat ongeveer 5 minuten gratineren. Warm serveren.