Home >> Recepten >> Groententorentje met gamba’s

Groententorentje met gamba’s

Ingrediënten voor 4 personen: 

8 gamba’s
1 rode ui
1/2 gele paprika
1/2 groene paprika
1/2 rode paprika
1/8 spitskool
4 stengels daslook
Paprikapoeder
Olijfolie
Zeezout
Peper

Bereiding: 

Bak de gamba’s en laat ze afkoelen.
Snijd de ui en paprika’s in zeer fijne reepjes en bak deze samen. Laat afkoelen en meng met olijfolie.
Snijd de spitskool fijn, kruid met paprikapoeder en 2 stengels gesneden daslook. Meng dit alles rijkelijk met olijfolie.
Voor de daslooksaus: doe olijfolie samen met de overige 2 stengels daslook, zeezout en peper in een blender een mix heel goed. Serveer alles in laagjes in ringen en plaats op elk torentje 2 gamba’s.
Giet de daslooksaus rond het torentje.