Doorgaan naar content

Varkenshaasje met croute van groene kruiden, kastanjechampignons, prei

Bereiding

  1. Kuis het vlees op en snij in gelijke medaillons, bak ze gaar in olijfolie of boter. Kruid met peper en zout.

  2. Haal het vlees uit de pan en leg op een bakplaat. Besmeer met de graantjesmosterd, de mengeling groene kruiden en de panko. Laat verder garen in de oven.

  3. Snij het sjalotje fijn, snij de champignons in vier en bak ze aan in de pan van het vlees. Haal er de helft van de champignons uit. Blus de pan met de bruine fond en de room. Laat zachtjes inkoken tot sausdikte. Kruid af met peper en zout.

  4. Snij de jonge aardappel in vier en kook gaar. Bak nadien kort aan in boter of olijfolie. Kruid af met peper en zout.

  5. Was de prei, snij ze en stoof beetgaar aan in olijfolie of boter. Voeg er de gebakken champignons aan toe en kruid af.

  6. Dresseer op bord.

Aspergerollade met groene asperges en erwtjes

Balletjes van kippengehakt en kippenwit in tomatensaus

Broodje met Keurprimeur