Home >> Recepten

Recepten

Met onze recepten tovert u steeds weer een heerlijk maal op tafel. Bij ons kunt u terecht voor lekkere en verse ingrediënten van topkwaliteit.

Uw selectie:

  1. X 45 min

Gevulde aardappelen met rauwe ham

Zomaar even anders.

Gekonfijte knoflook

Lekker bij lamsvlees, vis en kip en waarbij u wil.

Witloofrolletjes met hesp

Vlaams witloof gewikkeld in gekookte hesp, overgoten met een rijkelijke kaassaus en met een krokant kaaskorstje erbovenop.

Hertenfilet met ’grand veneur’-saus

Hertenvlees is zeer rijk aan voedzame proteïnen, ijzer, mineralen en vitamines en bevat cholesterolverlagende omega-3. Een echte aanrader voor jullie goede gezondheid!

Macaroni met Brugge Rodenbach kaas en Italiaanse Alpenham

Macaroni met hesp & kaas op z'n best

Hertenbiefstuk met rode en groene pepersaus

Ongekend mals en smaakvol. Hertenbiefstuk is het meest bekende en gegeten stukje hertenvlees. 

Wilde eend met sinaasappel

‘Canard à l’orange’ of eend met sinaasappelsaus is een oer-Franse klassieker die past in de ‘sucré-salé’-keuken, een bereiding die zoet en hartig op een geslaagde manier samenbrengt.

Patrijs met portosaus

 Patrijzen zijn niet groot - amper zo'n 30 centimeter - maar smaken heerlijk. 

Salade met paté en abrikozenchutney

Maak nu zelf je abrikozenchutney!

Pasta met kalkoen

Kalkoen is ook lekker bij pasta!

Pages