Home >> Wat is een Keurslager?

Wat is een Keurslager?

Kwaliteit, elke dag opnieuw. Dat is de slogan van de Belgische Keurslagers. En die weerspiegelt zich niet alleen in onze producten: bij alles wat we doen, dragen we onze lijfspreuk hoog in het vaandel...

Keurslager zijn, betekent niet alleen dat wij in regel zijn met alle kwaliteitsnormen, maar ook dat we elke dag onszelf en onze producten willen verbeteren, en dat komt enkel u ten goede! We staan open voor innovatie op het gebied van productassortiment, maar ook nieuwe communicatievormen en moderne atelieruitrustingen zijn ons niet vreemd.

Dit zijn de drie aspecten die ons binden in de vereniging: het streven naar kwaliteit, een sterke innovatiedrang en het voortdurend trachten onszelf te verbeteren.

De Belgische Keurslagers werden opgericht in 1983. In 2013 vierden de Keurslagers hun 30-jarig bestaan met een groots opgezet Keurschlagerfestival in het Genste Kuipke.

 

ONZE VISIE

De slagerij van tegenwoordig is door de jaren heen sterk veranderd. Wij zijn niet meer uitsluitend de ambachtelijke vakman..

ONZE TROEVEN

Wij staan voor kwaliteit en bij ons is de klant nog echt koning. Wij bieden u service op maat en weten perfect in te spelen op al uw wensen.

WIL JE ZELF KEURSLAGER WORDEN?

U bent slager en nieuwsgierig naar onze vereniging? Vul dan snel het formulier en wij nemen contact met u op. 

KEURSLAGER IN BEELD

Kom meer te weten over uw Keurslager.