Een smakelijk eindejaarsmenu op tafel toveren zonder uren in de keuken te staan? Daarvoor moet je bij je Keurslager zijn. Spring eens binnen voor de feestfolder en snuister door zijn spec...
Binnen een maand is het Kerstmis. Dat lijkt nog lang, maar de Kerstman heeft zijn beste rode kostuum al klaargelegd – een maand vliegt zo voorbij. Borrelt de stress al op wanneer je aan d...
De meest scary periode van het jaar komt er weer aan. Halloween! Het wordt weer rillen en gillen ... Ook je Keurslager maakt zich klaar om je met griezelige lekkernijen te verrassen. Zoek...
Zomeren doen we het liefst buiten. Omdat we van het zonnetje willen genieten – en om zo een mooie reserve vitamine D aan te leggen – maar ook gewoon omdat het kan. De zomer is hét moment ...
Het kwik heeft al serieuze pieken bereikt, je kan er dus op rekenen dat hier en daar de barbecue wordt bovengehaald. Maar met of zonder barbecue: het is het ideale weer voor een gezellig ...
De lente is in aantocht, dat betekent dat je Keurslager frisse nieuwkomers in zijn assortiment verwelkomt. We laten de stoofpotjes even achter ons en steken het gebraad weer even weg (éch...
Daar is het voorjaar! Dat betekent één ding: het is tijd voor de Gehaktweken. Naar goede gewoonte voorziet je Keurslager een te gekke actie, en dit jaar geeft hij er een exotische draai a...
Voor een lekker stukje vlees kan je altijd rekenen op je Keurslager. Maar een smakelijk eindejaarsmenu heeft nog meer om het lijf: om er echt van te genieten, moet je je gebraad of gevoge...
Het duurt nog even voor we aan tafel schuiven, maar de eindejaarsperiode komt in sneltempo dichterbij. Wil je beroep doen op je Keurslager? Dan ben je er best tijdig bij. Hoe vroeger je j...
Een van de grote seizoenstoppers van onze Keurslagers is wildpaté. Heel wat Keurslagers hebben hun eigen – geheime – recept en bereiden hun paté vaak zoals hun ouders of grootouders dat d...