De eindejaarsfeesten: wees er vroeg bij en bestel tijdig!

In de kijker Nieuw

Zorgeloze feesten? Vraag naar onze feestfolder!

Je hebt nog wel even tijd, maar de Belgische Keurslagers zijn al volop bezig met de voorbereidingen van de eindejaarsfeesten. Zo ben jij er zeker van dat je feestmaaltijden zorgeloos verlopen! Wil je echt gerust zijn met de feesten? Vraag dan nu al de feestfolder aan je Keurslager en bestel tijdig het beste gerecht of stukje vlees!

Trends en musts

De eindejaarsfeesten lijken nog veraf. Toch draait de feestmolen bij je Keurslager al op volle toeren. Hoe beter wij voorbereid zijn, hoe meer jij kan relaxen en ... genieten! Loop gerust eens binnen en vraag wat inspiratie en advies. Je Keurslager vertelt je meer over de trends en musts van dit jaar.

Bij Grymonprez & Zoon in Wommelgem staat nu al alles in teken van de eindejaarsfeesten. "Onze eindejaarsfolder staat nu centraal", zegt Wim Dobbels. "Elk jaar opnieuw willen we creatief uitpakken. Zeker op het vlak van vers vlees en traiteurproducten."

Dry-aged gourmet

De trend van dit jaar, dry-aged vlees, zal ook in december en januari niet op de feesttafel ontbreken. "Tijdens de feesten mag het ietsje meer zijn bij onze klanten. Een van onze specialiteiten is dry-aged vlees. Dat laten we 6 weken in onze rijpingskast rusten. Dan versnijden we het pas. Zo behoudt het zijn smaak voor de volle 100%."

"Het assortiment wisselt vaak omdat onze leverancier de kleinere producenten afschuimt, op zoek naar de beste stukken. Denk aan Iers, Schots en Engels vlees, maar ook Oostenrijk en Zwitserland zijn van de partij." Dé tip voor de feesten: dry-aged gourmet!

 

dry-aged kast

Dry-age kast is op z'n best nu

Geplaatst door Keurslagerij Grymonprez op vrijdag 6 oktober 2017

 

Gevuld gevogelte

Opgevuld gevogelte doet het tijdens de feesten altijd goed. Dat hoeft lang niet altijd de klassieke kalkoen te zijn. Denk aan kwartel, piepkuiken en fazant. Het gevogelte wordt helemaal uitgebeend en gevuld met een mengeling van kippengehakt, kalkoenblokjes, een scheutje grand marnier en pistachenoten voor de liefhebbers. "Qua prijs-kwaliteit is dat een fantastische maaltijd", zegt Dobbels. "Voor een 50 euro heb je een overheerlijk gerecht voor de hele feesttafel. Makkelijk!"

Geschenkbordjes

Bij Grymonprez vind je niet alleen vlees, vis en groenten, maar ook leuke geschenkborden. Een cadeautip! "Dat is een andere specialiteit van ons. De bordjes zijn gevuld met speciale koekjes of chipjes, luxepasta, confituur, een flesje limoncello of champagne. Allemaal delicatessen. Eens iets anders dan een bloemetje!"

geschenk

Onze prachtige gevulde borden: hét ideale geschenk! Kom ze ontdekken bij keurslagerij Gymonprez

Geplaatst door Keurslagerij Grymonprez op zondag 22 oktober 2017

 

Een laatste tip: bestel tijdig! Tijdens de drukke eindejaarsperiode kan je Keurslager je beter van dienst zijn als hij op tijd weet waarmee hij je kan verwennen ...