Gehaktweken voor globetrotters

Actie In de kijker Inspiratie

Daar is het voorjaar! Dat betekent één ding: het is tijd voor de Gehaktweken. Naar goede gewoonte voorziet je Keurslager een te gekke actie, en dit jaar geeft hij er een exotische draai aan …

De Gehaktweken staan in het teken van — je raadt het al — het sublieme gehakt van je Keurslager. Tijdens de Gehaktweken koop je bij je Keurslager extra voordelig én we inspireren je met recepten van over de hele wereld. We beginnen bij het begin: hoe verloopt de actie?

Koop extra voordelig

Het is niet moeilijk, wel integendeel. Het begint al wanneer je bij je Keurslager binnenspringt om boodschappen te doen. In de eerste week van de actie, van 28 januari tot en met 4 februari, krijg je per aankoopschijf van € 10 een bonnetje. 

En uiteraard: hoe meer bonnetjes je hebt, hoe beter. In de tweede week, van 5 februari tot en met 13 februari, kan je je bonnetjes inruilen voor het geweldige gehakt van je Keurslager. Per bonnetje krijg je 100 gram gratis gehakt!

De wereld rond

Maar wacht, het wordt nog beter. Stel, je hebt zoveel mogelijk gewinkeld bij je Keurslager. Je spaarde dus heel wat bonnetjes! Dan zit je daarna natuurlijk wel met een heleboel gehakt. Geen nood, we hebben de ideale oplossing. Neem een kijkje op onze nieuwe receptensite: De Wereld Rond! Daar vind je nu heel wat gehaktrecepten met een exotische twist. De recepten komen van over de hele wereld, en je kan ze per werelddeel bekijken. Handig! Waar heb je vanavond zin in?

Vallen onze recepten uit de wereldkeuken in de smaak? Hou dan zeker een oogje op de website en op onze Facebookpagina! Elke week posten we een nieuw recept, ook wanneer de Gehaktweken afgelopen zijn. Niet alleen gehaktrecepten, maar ook recepten met andere hoofdingrediënten.

Benieuwd? Spring vanaf nu binnen bij je Keurslager om bonnetjes te verzamelen of neem eerst een kijkje op onze receptensite. Tot gauw!