Hoe vieren we 40 jaar Belgische Keurslagers?

Actie

‘Groots, uitgebreid en tot een gat in de nacht, met vuurwerk om middernacht’ had het antwoord kunnen zijn. Maar, zo ken je jouw Keurslager niet. Ons 40-jarig bestaan vieren we liefst met jullie, onze klanten, die al vier decennia trouw onze winkels bezoeken. Noteer zaterdag 10 juni in je agenda en laat ons trakteren.

Als plichtsbewuste vakman, gepassioneerd door kwaliteitsvol vlees en lekkere bereidingen, met een liefde voor zijn ambacht én de klanten die speciaal daarvoor tot in de winkel komen, is de Keurslager trouwens voor dag en dauw uit de veren en aan de slag. Toegegeven, er zijn Keurslagers die perfect een nachtje kunnen doorsteken en iedereen houdt van een goed feestje, maar er zijn ook Keurslagers die zullen erkennen dat ze geen ‘drie keer zeven’ meer zijn.

De focus van de feestelijkheden ligt daarom niet op onszelf, wel op de mensen die ons al vier decennia bezoeken. Jullie kennen ons en wij kennen jullie.

We weten wat je graag lust, en met welk stuk vers vlees of lekkere bereiding we je plezier doen. We kennen je gewoontes, je voornaam en de rest van het gezin. We merken het als je niet op het normale uur langskomt of wanneer je een dag overslaat. Soms kenden jullie onze vaders en grootvaders ons al.

Win 1 jaar gratis bij de Keurslager

Veertig jaar is lang, tegelijk ook kort en sowieso een reden om jullie op een glaasje (een flesje, zelfs) cava te trakteren. Je krijgt meteen ook de kans om deel te nemen aan onze winactie, waarmee één jaar lang topproducten van Keurslagers te winnen zijn. 

Doe mee met je unieke code op onze wedstrijdpagina.

Kom langs op 10 juni, klink met ons op 40 jaar Keurslagers en misschien win je de hoofdprijs. Tot dan!

 

De winnaar van onze wedstrijd is Dhr. De Lausnay, een klant van Keurslager Karel & Herlinde uit Willebroek