Lunchtips voor dagtrippers

In de kijker Inspiratie

Zomeren doen we het liefst buiten. Omdat we van het zonnetje willen genieten – en om zo een mooie reserve vitamine D aan te leggen – maar ook gewoon omdat het kan. De zomer is hét moment om je agenda vol te plannen met al die leuke activiteiten en dagtripjes, maar er komt ook heel wat puzzelwerk bij kijken. Wat eet je zoal op een drukke dag buitenshuis? Je kan wel wat gezond krachtvoer gebruiken …

Je lunch moet boordevol voedingsstoffen zitten, maar hij mag ook niet te zwaar zijn. Het is niet altijd even makkelijk om op verplaatsing iets te vinden dat licht verteerbaar én lekker is. Geen nood, je Keurslager loopt over van goede ideeën.

On the go? Neem een slaatje mee!

Het is niet moeilijk, wel integendeel. Een heerlijke lunch of een frisse opkikker later op de dag? Met een slaatje ben je gesteld. Je Keurslager heeft kant-en-klare slaatjes in huis, vitaminebommetjes waarna je gewoon verder kan met je dag. Een snelle hap en dan op naar het volgende, geen siësta nodig. Of je kan thuis zelf een slaatje maken. Een heerlijke caesarsalade, bijvoorbeeld. Of blader door onze recepten, je vindt sowieso iets om mee op krachten te komen.

Heerlijk picknicken

Je Keurslager is ook van alle markten thuis, hij heeft voor ieder wat wils. Je kan dus doodeenvoudig de ideale picknick samenstellen. Een fris slaatje met lekker veel groentjes, pastasalade voor de grote honger, een slaatje met vlees als je op zoek bent naar een eiwitbommetje … 

Je kan natuurlijk altijd lekker genieten met de slaatjes van je Keurslager, ook als je gewoon thuisblijft. Op zoek naar inspiratie? Die vind je hier.

Belegde broodjes

Belegd broodje KeurslagerMaar wacht, er is nog meer. Een belegd broodje kan ook smaken. Spring binnen voor een snelle hap, je Keurslager helpt je met plezier verder. Of je nu een tripje maakt naar de zoo of de baan op moet voor je werk, een broodje is het ideale krachtvoer.

Kortom, je hebt heel wat opties om van je dagtripje een smakelijke beleving te maken. Spring eens binnen bij de Keurslager in je buurt en ontdek zijn assortiment!