Picknick met je Keurslager, want buiten smaakt alles beter!

In de kijker Inspiratie

Ja, het is warm. Is het binnen ondraaglijk? Dan trekken we toch gewoon naar buiten? In de natuur of aan het water is het frisser. Zoek een plekje in de schaduw en vergeet je picknickmand niet. Kleine plus: in openlucht smaakt alles beter!

Picknick, altijd leuk

Spring op je fiets, rij naar je Keurslager en vul je tas met lekkere dingen voor een luchtige outdoormaaltijd. Picknicken moet helemaal niet ingewikkeld zijn. Neem wat kwaliteitsvolle charcuterie mee, leg dat op een dikke snede brood en … meer heb je niet nodig.

Belegde broodjes

Denk aan Italiaanse ham, kalkoenfilet of echte Belgische hesp. Voeg wat sla en plakjes tomaat toe en besprenkel met olijfolie. Heerlijk. Ook lekker zijn schijfjes gehaktbal met mosterd of pickles en opgelegde uitjes. Of vraag aan je Keurslager welk stukje charcuterie hij kan aanbevelen.

Frisse slaatjes

Heb je ook zin in iets frissers? Vraag dan zeker aan je Keurslager welke slaatjes en pastasalades hij in zijn toonbank heeft liggen. Kijk ook eens naar potjes gegrilde groenten, gevulde pepertjes en gemengde olijven of rookworst.

En vooral, genieten maar!