Terug naar school met deze makkelijke recepten!

In de kijker Inspiratie

Maandag gaan alle kinderen terug naar school! Dit weekend is het laatste van de vakantie. Daarna vallen we met z'n allen weer in die dagelijkse vertrouwde routine. Met als dagelijkse kost, dé hamvraag: wat eten we vandaag?

Wel, niet getreurd, voor deze week plannen we voor elke dag een lekker en makkelijk gerecht! Zo raak je gezwind door de eerste schoolweek!

Maandag: Keurprimeur met gebakken ui en paprika

Dit recept is echt een no-brainer. Perfect dus om de eerste schooldag mee af te sluiten. De Keurprimeur is een gehaktspecialiteit van je Keurslager.

Echt geen tijd? Vraag dan welke bijgerechten je Keurslager in zijn koeltoog heeft liggen!

Dinsdag: pitabrood met kip, abrikozen, bladpeterselie en ijsbergsla

Omdat dinsdagen mogelijk nog zwaarder zijn dan maandagen, trakteren we jou en je kinderen op een lekkere pita met frisse, fruitige toets! Om echt van te smullen.

Woensdag: ovengebakken pastaringetjes

De week is halfweg. Woensdag is pastadag. Probeer zeker deze pastaringetjes! Eens iets anders dan de klassieke spaghetti bolognese, maar al even makkelijk en snel klaar!

Donderdag: gegrilde lendenbiefstuk

Morgen is het al de laatste schooldag en lonkt het weekend. Schotel je kinderen voor deze laatste dag een lekker stuk vlees voor zodat ze met de nodige energie deze eerste, uitputtende week kunnen uitzwaaien.

Vrijdag: spiesje van gegrilde keurslagerham en ananas

Joepie, weekend! Tijd voor iets speciaals! Wat denk je van dit spiesje met ham en ananas! Snel klaar en je kan er gewoon frietjes van de frituur bij serveren!

Zaterdag: barbecue-chicken-grilled-cheese sandwich

Zaterdag is misschien een drukke dag met activiteiten en hobby's die opnieuw starten. Met deze sandwich met gegrilde kip en kaas heb je alvast het perfecte tussendoortje in huis.

Zondag: varkenshaasje met spinazie, tomaat en spek

Eindig de week in schoonheid met een heerlijk en gezonde varkenshaasje.

Volgende week meer inspiratie nodig? Geen nood: je Keurslager weet altijd raad. Spring gewoon eens binnen en vraag naar zijn beste tips!