Tijd voor een tuinfeest

In de kijker Inspiratie

Het kwik heeft al serieuze pieken bereikt, je kan er dus op rekenen dat hier en daar de barbecue wordt bovengehaald. Maar met of zonder barbecue: het is het ideale weer voor een gezellig tuinfeest. Je moet niet ver zoeken om een geschikt excuus te vinden. Communies, lentefeesten … of zomaar, omdat het kan. En wie is er maar al te graag van de partij? Je Keurslager natuurlijk!

Nee, je Keurslager verwacht geen uitnodiging voor je lentefeest. Hij werkt liever achter de schermen om je tuinfeest te doen slagen. En daarvoor heeft hij een gevarieerd assortiment samengesteld.

Vraag naar de folder

Alle Keurslagers hebben zo hun eigen specialiteiten. Daarom vraag je best even naar de folder van de jouwe, zo weet je exact wat voor lekkers er in de toonbank te vinden is. En dat is best handig als je voor een tuin vol vrienden en familie een uitgebreid buffet tevoorschijn moet toveren.

Geen nood, er staat natuurlijk meer dan vlees op het menu. Ja, de lekkerste stukjes vlees, klaar voor de barbecue, vind je bij je Keurslager. Maar heb je zijn assortiment salades, hapjes en kant-en-klare bijgerechten al eens geprobeerd? Met de hulp van je Keurslager heb je in een mum van tijd een gevarieerd buffet op tafel staan.

Benieuwd? Spring eens binnen en vraag of je een folder kan krijgen. Hij kan je hoe dan ook een aantal suggesties geven. Smakelijk!