Tip: de Keurprimeur, met het lekkerste gehakt van België!

In de kijker Inspiratie

Het lekkerste gehakt vind je nog altijd bij je Keurslager. Dat komt omdat we werken met vers vlees van topkwaliteit. Je proeft echt een verschil. 

Gehakt ... iedereen lust het

Gehakt is een van de meest veelzijdige vleesbereidingen. Je kan er alle kanten mee uit en iedereen lust het. Rol er balletjes van, gebruik het als vulling of als basis van een spaghetti bolognese. Of ... maak eens een lekkere ovenschotel! 

Gehaktspecialiteiten van je Keurslager

Je Keurslager heeft altijd heel wat overheerlijke gehaktspecialiteiten in zijn toonbank liggen: heerlijke hamburgers, gevulde paprika’s of courgettes voor in de oven, speciale seizoensburgers (bijvoorbeeld met asperges), boomstammetjes, herfsthaasjes, blinde vinken. Vergeet ook zeker de Keurprimeur niet.

Hier alvast een fantastisch recept met deze favoriet van je Keurslager!

Keurprimeur met gebakken ui en paprika

Keurprimeur met gebakken ui en paprika

Voor 4 personen:

·       4 Keurprimeurs
·       1 rode paprika
·       2 uien
·       4 eetlepels olijfolie
·       1 theelepel Provençaalse kruiden
·       2 theelepels chilipoeder
·       1 theelepel kaneelpoeder
·       zwarte peper van de molen, fijn zeezout

Bereiding:

Snipper de ui fijn, schil de paprika met een dunschiller, verwijder de pitten en snijd ze ook fijn.

Meng alle kruiden en bestrooi er de Keurprimeur mee.

Fruit de uien en paprika in de olijfolie zonder te kleuren. Voeg de Provençaalse kruiden toe en houd warm.

Bak de Keurprimeur 4 à 5 minuten bakken in de resterende olie.

Serveer met gebakken aardappelen en een frisse gemengde salade.

Smakelijk!