Tip van Kamiel: je Keurslager zorgt voor een sprankelend eindejaar

In de kijker Inspiratie

Het is nog onzeker of we dit jaar een witte kerst krijgen. Een eindejaarsperiode als een andere wordt alvast niet … Maar er is ook goed nieuws. We kunnen nog altijd uitkijken naar een heerlijk eindejaarsmenu. Ook in beperkt gezelschap is een sappig gebraad het perfecte comfort food.

En het spreekt voor zich: de Keurslager staat paraat. Tijdens de drukke eindejaarsperiode staat hij je bij met raad en daad. Je kan bij hem terecht voor een volledige menu, kant-en-klare bijgerechten, handige tips of gewoon om inspiratie op te doen.

De feestfolder

Vaste klanten weten het al: elk jaar opnieuw heeft de Keurslager iets speciaals in petto. Met de feestfolder kun je makkelijk je eigen menu samenstellen. Keuze zat, en natuurlijk hemels lekker. Carpaccio als voorgerecht? Check. En dan een gevulde kalkoen misschien? Of toch rundergebraad? Kiezen, bestellen en ophalen, zo simpel kan het zijn. Een eindejaarsmenu van de Keurslager van A tot Z, het kan. Zelfs het dessert! Benieuwd wat de pot schaft? Neem eens een kijkje bij je Keurslager.

Heb je toch zin om zelf in de keuken te staan? Ook dan kun je bij de Keurslager terecht.

Het lekkerste vlees, (zelf) perfect klaargemaakt

Chef-kok of hobbykok, je vindt je gading wel bij de Keurslager. Een perfect varkensgebraad of een welgevormde kalkoen voor in de oven: u vraagt, wij draaien. Twijfel je aan de juiste bereidingswijze? De Keurslager weet perfect hoe lang het duurt om dat varkentje te wassen, of ja, te braden.

Of is vleesfondue bij jou thuis de eindejaarstraditie? Rijkelijk gevulde fondueschotels vind je natuurlijk ook bij de Keurslager. En mocht je een keer zin hebben in raclette: sommige Keurslagers verkopen zelfs kaas. Handig!

Ben je nog op zoek naar inspiratie? Neem dan eens een kijkje bij onze feestgerechten. Heerlijk speciaal, of gewoon lekker klassiek. Voor ieder wat wils. 

Feestelijke groeten
Kamiel de Keurslager