WIN: deze zomer maak je kans op een splinternieuwe barbecue

Actie

Daar is de zomer, daar is (hopelijk) de zon! Tijd om de barbecue af te stoffen. En vooral: tijd om nog eens prachtige prijzen uit te delen. De Belgische Keurslagers geven het startschot voor een zomer van formaat (én voor het EK voetbal). Welke verrassing hebben we voor jou in petto?

Ja, bij de Belgische Keurslagers delen we in deze periode graag wat cadeautjes uit. Een zomerse Kerstmis, zeg maar. Wat staat er op ons lijstje? Een FiQ barbecue van Artola! Dat is een modulaire barbecue die je makkelijk kan uitbreiden met een roosters, wokhouders of met een grillplaat. Makkelijk demonteerbaar en dus ook makkelijk om schoon te maken. Barbecueplezier verzekerd!

Hoe doe je mee?

De wedstrijd loopt van 11 juni tot en met 11 juli. Kans maken is een fluitje van een cent: je moet gewoon gaan winkelen bij je Keurslager. Per aankoopschijf van € 20 krijg je een deelnemingsformulier met een unieke code. Surf naar de wedstrijdpagina, laat je gegevens achter en vul de unieke code in. Vergeet de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag niet te beantwoorden! 

Het wordt nog beter. Je kan niet één, maar wel meerdere keren deelnemen. Met elk deelnemingsformulier kan je één keer meedoen, maar je kan er wel verschillende krijgen. Hoe vaker je bij de Keurslager winkelt, hoe meer kans je dus maakt!

Wanneer de wedstrijd afloopt, selecteren we de winnaars. Ben je bij de gelukkigen? Dan contacteren we je persoonlijk om de FiQ barbecue veilig en wel bij jou te krijgen. 

Nog vragen? Je Keurslager helpt je met alle plezier verder. Succes en veel grillplezier!