WIN: Een jaar lang de topkwaliteit van je Keurslager

Actie In de kijker

WIN WIN WIN!

1 jaar gratis naar de Keurslager in je buurt! Ontdek onderaan deze blog hoe je kan deelnemen.

De Keurslager, da's ambachtelijke topkwaliteit van bij ons

Wie houdt van een lekker stuk vlees, weet het al lang: zeg nooit zomaar slager tegen een Keurslager. Alleen de beste vaklui die voldoen aan de strengste normen komen in aanmerking voor dit kwaliteitslabel, waar in België bijna 170 leden trots mee uitpakken. Jouw garanties: de beste producten van bij ons, met ambachtelijke knowhow bereid en met de glimlach aan de man (of vrouw) gebracht.

Wat een Keurslager zo anders maakt dan de andere? Waar te beginnen? Het merk staat voor bijna 170 zelfstandige slagers in België, voor wie slager zijn veel meer betekent dan alleen lekkere producten maken. Je Keurslager is een vakman pur sang, die zweert bij versheid, kwaliteit en een onberispelijke service. Want alleen het beste is goed genoeg voor Keurslager-klanten. Ver moet je er doorgaans niet voor lopen, er is vast ook een Keurslager bij jou in de buurt. Nóg een voordeel: je koopt dichtbij huis en steekt op die manier jouw lokale handelaar een hart onder de riem!

Gevarieerd assortiment

Heerlijk vers en ambachtelijk verwerkt kwaliteitsvlees van lokale boeren is al jaren hét handelsmerk van de Keurslager. Doe daar een ruim assortiment van charcuterie, slaatjes en in huis bereide traiteursgerechten bij, en je zit elke dag goed voor een lekkere lunch of avondmaal. Of bij zonnig weer een smakelijk grillfeest, want ook voor je barbecues kan je nergens beter terecht. Even geen culinaire inspiratie? Je Keurslager helpt je graag op weg met frisse ideeën en lekkere recepten.

Op en top veilig

Wat de kwaliteitscontrole betreft, houdt Keurslager er een unieke manier van werken op na. De vereniging stuurt zélf regelmatig onafhankelijke controleurs bij haar leden langs, om onder meer te checken of ze continu de strikte hygiënenormen uit het H.A.C.C.P.-handboek (‘Hazard Analysis Critical Control Points’) volgen. Wil je Keurslager zijn befaamde logo behouden en beloond worden met een A-licentie, dan is een ‘goed rapport’ de vereiste. De kroon op zijn werk én voor jou de beste garantie op pure topkwaliteit. 

WIN! 1 jaar lang Keurslager ter waarde van 50 euro per week

Zin gekregen in de topkwaliteit van je Keurslager? Neem deel aan de wedstrijd bij Het Laatste Nieuws! Die gaat zaterdag 6 juni van start. DOE MEE