Al tien jaar zijn ze in Londerzeel actief als slager, sinds november 2022 mogen ze zich Keurslager noemen. Mathias en Anja Van Damme leggen uit waarom ze lid werden.
Een smakelijk eindejaarsmenu op tafel toveren zonder uren in de keuken te staan? Daarvoor moet je bij je Keurslager zijn. Spring eens binnen voor de feestfolder en snuister door zijn spec...
Binnen een maand is het Kerstmis. Dat lijkt nog lang, maar de Kerstman heeft zijn beste rode kostuum al klaargelegd – een maand vliegt zo voorbij. Borrelt de stress al op wanneer je aan d...
De meest scary periode van het jaar komt er weer aan. Halloween! Het wordt weer rillen en gillen ... Ook je Keurslager maakt zich klaar om je met griezelige lekkernijen te verrassen. Zoek...
De Kristallen Kroon is een vakwedstrijd waar Belgische Keurslagers (vriendschappelijk) de strijd aangaan met hun collega’s. We nemen elk jaar de proef op de som voor één gerecht: welke Ke...
Keurslagers zijn kieskeurige mensen: ze willen alleen het allerbeste en meestal valt de keuze dan op lokaal vlees. Waarom zijn Keurslagers zo verzot op vlees van bij ons?
Onze actie is afgelopen. De winnaars werden persoonlijk gecontacteerd. Winnaars van onze 10 reisvouchers:
Zomeren doen we het liefst buiten. Omdat we van het zonnetje willen genieten – en om zo een mooie reserve vitamine D aan te leggen – maar ook gewoon omdat het kan. De zomer is hét moment ...
Het kwik heeft al serieuze pieken bereikt, je kan er dus op rekenen dat hier en daar de barbecue wordt bovengehaald. Maar met of zonder barbecue: het is het ideale weer voor een gezellig ...
De lente is in aantocht, dat betekent dat je Keurslager frisse nieuwkomers in zijn assortiment verwelkomt. We laten de stoofpotjes even achter ons en steken het gebraad weer even weg (éch...