Daar is het voorjaar! Dat betekent één ding: het is tijd voor de Gehaktweken. Naar goede gewoonte voorziet je Keurslager een te gekke actie, en dit jaar geeft hij er een exotische draai a...
Het kwik heeft al serieuze pieken bereikt, je kan er dus op rekenen dat hier en daar de barbecue wordt bovengehaald. Maar met of zonder barbecue: het is het ideale weer voor een gezellig ...
De lente is in aantocht, dat betekent dat je Keurslager frisse nieuwkomers in zijn assortiment verwelkomt. We laten de stoofpotjes even achter ons en steken het gebraad weer even weg (éch...
Een lekker stukje vlees is altijd gegarandeerd bij de Keurslager, maar er is natuurlijk meer. Om er echt van te genieten, moet je het ook goed kunnen klaarmaken. Niet vanzelfsprekend! Maa...
Het duurt nog even voor we aan tafel schuiven, maar de eindejaarsperiode komt in sneltempo dichterbij. Wil je beroep doen op je Keurslager? Dan ben je er best tijdig bij. Hoe vroeger je j...
Een van de grote seizoenstoppers van onze Keurslagers is wildpaté. Heel wat Keurslagers hebben hun eigen – geheime – recept en bereiden hun paté vaak zoals hun ouders of grootouders dat d...
Wild dat afkomstig is van de jacht, is geschoten in het kader van duurzaam wildbeheer. Omdat de jacht het natuurlijke evenwicht in het wildbestand behoudt, kan je zelfs zeggen dat er zond...
La bella Italia! Wie kan weerstaan aan de verleiding van de gouden Toscaanse velden en de groene bossen van Umbrië? Bij Italië denken we aan glooiende heuvels, pittoreske dorpjes en zonni...
GOAL! Daar is het EK. Tijd om in de zetel (of de tuinstoel) neer te ploffen en je favoriete voetballers in actie te zien. Soms is de match een dubbeltje op z’n kant, andere wedstrijden zi...
Ja, de mens is een gewoontedier. Je weet wat je lekker vindt en hoe je het klaarmaakt, dus je culinaire rotatie durft al eens richting eentonigheid te verglijden. Dat is op zich geen prob...