Daar is het eindejaar!

In de kijker Inspiratie

Het duurt nog even voor we aan tafel schuiven, maar de eindejaarsperiode komt in sneltempo dichterbij. Wil je beroep doen op je Keurslager? Dan ben je er best tijdig bij. Hoe vroeger je je bestelling plaatst, hoe beter hij zich kan voorbereiden.

De eindejaarsfeesten lijken nog veraf. Toch draait de feestmolen bij je Keurslager al op volle toeren. Hoe beter wij voorbereid zijn, hoe meer jij kan relaxen en ... genieten! Loop gerust eens binnen en vraag wat inspiratie en advies. Vaste klanten weten dat hun Keurslager altijd paraat staat met heerlijke aanraders.

De feestfolder

Wil je liever op je gemak door zijn assortiment snuisteren? Vraag dan eens naar de feestfolder! Daarin vind je al het lekkers dat je nodig hebt voor een heerlijk feestmaal. Van makkelijke voorgerechten en dessertjes tot bombastische hoofdgerechten: in de feestfolder van je Keurslager vind je sowieso je gading.

Klassiekers zoals fondue- en racletteschotel? Reken maar dat je Keurslager wel iets tevoorschijn kan toveren. Ben je gebrand op een traditionele kerst? Dan zal er wel ergens een gevulde kalkoen te vinden zijn. Net als in de films. Ben je zelf liever keukenprins(es) van dienst? Of je nu op zoek bent naar het ideale wildgebraad of de ingrediënten van een heerlijk stoofpotje: je vindt het allemaal in de toonbank van je Keurslager.

Wildvlees

Wees er vroeg bij

Heb je beslist? Plaats dan zo snel mogelijk je bestelling. De eindejaarsperiode is voor elke Keurslager een van de drukste periodes van het jaar. Als je er vroeg bij bent, ben je zeker dat je Keurslager de nodige voorbereidingstijd heeft om de kwaliteit die je van hem gewend bent te leveren.