Een snelle én gezonde hap? Dat zijn vast onze belegde broodjes

In de kijker

Soms wil je een snelle hap. Of je wil jezelf gewoon verwennen, natuurlijk. Hoe dan ook, de Keurslager staat altijd paraat met heerlijke belegde broodjes. Het spreekt voor zich dat wat je op je broodje krijgt van dezelfde hoge kwaliteit is als je van ons gewend bent.

Moet je vaak de baan op? Dan is het niet altijd even makkelijk om een degelijke lunch te voorzien. Dat kan wel eens slecht uitdraaien voor je gezondheid: we weten allemaal dat een snelle hap al eens een ongezonde hap durft te zijn. En als je lunch een race is tegen de tijd, dan is het zelden een driesterrenmaaltijd … Gelukkig kan je altijd rekenen op de Keurslager!

Boordevol smaak ...

Bij de Keurslager krijg je enkel het beste van het beste. Dat geldt voor ons vlees, maar natuurlijk ook voor al de rest. Een heerlijk plakje kaas voor je smos, frisse groentjes … We zijn zelf erg kieskeurig, en daar kan jij van meegenieten. Boordevol smaak én klaar in een wip? Dat zullen de broodjes van de Keurslager wel zijn.

… en propvol vitamientjes

Het mag lekker zijn, maar we hebben het liefst ook gezond. Hier geldt opnieuw: van vlees wordt je groot en sterk, maar we gaan nog een stapje verder. Jawel, bij veel Keurslagers kan je ook verse groentjes krijgen! Een snelle hap die ook voedzaam is. De Keurslager is echt op alles voorzien.

Conclusie? Als je op zoek bent naar een gezonde lunch stap je best even binnen bij de Keurslager in je buurt. Ook wanneer het snel moet gaan. Smakelijk!