Herfstige dagen? Je Keurslager staat klaar!

In de kijker Inspiratie

Ook bij het vallen van de bladeren staat je Keurslager paraat. Nu iedereen zich stilaan dikker kleedt en het weer lekker druk heeft, kan je bij hem opnieuw terecht!

Dag luilekkerland. Dag God in Frankrijk. We zijn opnieuw aan het werk, de kinderen zitten terug op de schoolbanken of 'studeren' op kot. We hebben een mooie zomer gehad, maar nu gaat de barbecue stilaan het tuinhuis in en ... uitgebreide tuinfeestjes maken weer plaats voor soms jachtige taferelen in de keuken.

Kinderen halen na schooltijd? Ah, maar wat gaan we eten? Om 20 u. naar de fitness? Dat wordt dan een snelle hap na het werk. Een filmpje meepikken? Ja, maar toch niet met een lege maag in de zaal zitten?

Niemand heeft gezegd dat een lekkere, verse en gezonde maaltijd je (extra) stress moet bezorgen. Integendeel, je Keurslager tovert elke drukke dag om in een oase van rust. Loop gewoon even binnen en ontdek zijn uitgebreide assortiment van kant-en-klare maaltijden en andere ideeën voor een snelle maaltijd.

Seizoensgerechten

Het leuke aan je Keurslager is dat hij je inspireert met kwaliteitsvolle producten van het seizoen. Zo vind je er tal van lekkere dingen, geïnspireerd door het moment. Denk aan een lekker herfststoofpotje, ovenschotels, aardappelgerechten ... Het wordt misschien iets kouder, maar zeker niet op je bord!

Dankbare klassiekers

Daarnaast vind je bij je Keurslager de absolute musts zoals vol-au-vent, spaghettisaus, balletjes in tomatensaus, vogelnestjes, noem maar op. Altijd lekker, en ook kinderen zijn er dol op.

Bijgerechten

Puree, tomatensaus, nasi-goreng … Kies je een panklaar stukje vlees en zoek je nog een bijgerecht? Maak het jezelf dan makkelijk en ga voor een lekkere bereiding van je Keurslager. Spring gewoon even binnen, want het aanbod is gewoon té groot om hier op te sommen.  

Soep

Vergeet je groenten niet. Goed om weten: het hele jaar door is er lekkere verse soep te krijgen bij je Keurslager. Super makkelijk en gezond!

Vertrouw op je Keurslager en laat je ook tijdens drukke momenten inspireren door zijn vakmanschap!