Inspiratie voor elk lentefeestje!

In de kijker Inspiratie

Lente is feest. Het is bijna Pasen en daarna is het weer de beurt aan lente- en communiefeesten. En, wie weet, misschien is het al zonnig genoeg om de barbecue terug buiten te zetten! Of wat denk je van een lekkere brunch?

Om al die leuke momenten culinair op te luisteren, één adres: je Keurslager! Tapas, pizzaparty, burgerparty, cowboysteaks en overheerlijk paaslam ... Ons assortiment is uitgebreid genoeg om elk feestje aan te kunnen!

Pasen

Ook in het voorjaar is je Keurslager de ideale partner voor al je feesten met familie en vrienden. In zijn toonbank liggen weer de lekkerste seizoensproducten klaar. Wat dacht je van een mals stukje lamsvlees – dé traditie met Pasen?

Lam is lekker én gezond en is dus niet specifiek voorbehouden voor Pasen of andere feestmaaltijden. Je Keurslager heeft zowel Belgisch als buitenlands lamsvlees van topkwaliteit in de aanbieding.

Brunchen

Het assortiment staat werkelijk bol van de lenteklassiekers. Denk aan slaatjes met asperges, kleurrijke lentegroenten en zonnige afhaalschotels. Fijne charcuterie, carpaccio, taboulé … Je Keurslager heeft alles in huis voor een lekkere brunch!

Kinderen baas

Plan je deze lente een feest? Vraag dan aan je Keurslager wat er allemaal mogelijk is. Niet alleen heeft hij een ruim assortiment kant-en-klare gerechten, vraag ook naar zijn feestformules zoals een pizzaparty, burgerparty, cowboysteaks … Barbecuehelden vinden al de eerste spiesjes, satés en brochettes in de winkel.

O ja, vergeet ook niet de talrijke speciale lenteproducten te proeven! Denk aan lentevinken, lentewok, lentesteaks … Vraag aan jouw Keurslager wat hij allemaal in petto heeft.