Je Keurslager: paraat voor elk feestje!

In de kijker Inspiratie

Nu we naar de eerste zonnestraaltjes verlangen, kijk jij misschien al uit naar het communiefeest van je dochter of neefje? Binnenkort is het alweer Pasen en, wie weet, kunnen we ons al aan een eerste barbecue wagen? Of wat denk je van een lekkere brunch?

Pasen

Ook in het voorjaar is je Keurslager de ideale partner voor al je feesten met familie en vrienden. In zijn toonbank liggen weer de lekkerste seizoensproducten klaar. Wat dacht je van een mals stukje lamsvlees – dé traditie met Pasen?

Brunchen

Het assortiment staat werkelijk bol van de lenteklassiekers. Denk aan slaatjes met asperges, kleurrijke lentegroenten en zonnige afhaalschotels. Fijne charcuterie, carpaccio, taboulé … Je Keurslager heeft alles in huis voor een lekkere brunch!

Kinderen feesten graag

Plan je deze lente een feest? Vraag dan aan je Keurslager wat er allemaal mogelijk is. Niet alleen heeft hij een ruim assortiment kant-en-klare gerechten, vraag ook naar zijn feestformules zoals een pizzaparty, burgerparty, cowboysteaks … Barbecuehelden vinden al de eerste spiesjes, satés en brochettes in de winkel.

Vergeet ook niet de talrijke speciale lenteproducten te proeven: lentevinken, lentewok, lentesteaks … Vraag aan jouw Keurslager wat hij allemaal in petto heeft.