Keuzestress verleden tijd: de degustatiebarbecue!

In de kijker Nieuw

Het zonnetje schijnt, de temperaturen klimmen gestaag. Dat betekent één ding: het barbecueseizoen is aangebroken! Hopelijk grillen we binnenkort met onze familie en vrienden, voorlopig moet het in bescheiden kring. Kleinere groepen betekenen kleinere porties, en dus minder variëteit op de barbecue. Wat als je toch liever veel afwisselt?

Geen nood! Ook op een barbecue kan je degusteren. Weg met de massieve steaks en eindeloze rijen ribbetjes (smakelijk als ze zijn), maak kennis met de degustatiebarbecue. Proef van alle soorten barbecuevlees zonder een berg overschotjes.Barbecue degustatie 

Het voordeel van je Keurslager: hij maakt voor jou kleinere porties uit een groter assortiment. Zin in steak én saté én hamburger én …? Dat kan! Bij je Keurslager vind je de perfecte porties in een degustatiebarbecue. 

De dagen van keuzestress zijn voorbij. Nu eet je gewoon lekker merguez én kippenboutjes. En misschien nog wat spek? Vraag de zomerfolder van jouw Keurslager en ontdek zijn assortiment. Voor je het weet heb je alles uitgeprobeerd en ben je klaar voor de volgende barbecue!