Laat je inspireren door het (lekkerste) gehakt!

Actie In de kijker

Laat je inspireren door de week van het (lekkerste) gehakt!

Deze week is het Week van het Gehakt. Als je je gehakt bij je Keurslager koopt, dan proef je echt een verschil. We gaan er dan ook prat op dat je het lekkerste gehakt bij ons vindt. Ga nog tot 21 januari langs bij je Keurslager en profiteer van heel wat promo's ... Je hoort er ook meer op de radio!

Gehakt is een van de meest veelzijdige vleesbereidingen. Je kan er echt alle kanten mee uit. Rol er balletjes van, gebruik het als vulling van paprika's of courgettes en als basis van een spaghetti bolognese. Of maak eens een lekkere ovenschotel! Maar waarom is het gehakt van je Keurslager het lekkerst?

Topkwaliteit

Het vlees van je Keurslager is gewoon van topkwaliteit. Dat kunnen we met de hand op het hart zeggen. Voor de bereiding gebruiken we enkel vers Belgisch vlees. Want lokaal gekweekt varkens- of rundvlees, is sowieso de beste keuze.

Controle

Bij de levering controleert je Keurslager de temperatuur van het verse vlees (die mag niet hoger zijn dan 4 °C). Hij kijkt na of het transport volgens de strikte hygiënenormen is verlopen. Deze controle is essentieel voor een lekker, kwaliteitsvol product. Ook daarna controleren onafhankelijke inspecteurs regelmatig stalen van het bereide product. Je kan dus gerust zijn!

Bereiding

Ook bij de bereiding hanteren onze Keurslagers de hoogste hygiënische normen. Ze respecteren de koudeketen zodat de temperatuur nooit te hoog is. Voor de kruiding gebruiken ze enkel hoogwaardige kruiden en ... ons geheime recept dat enkel je Keurslager kent!

Ga tijdens de Week van het Gehakt naar je Keurslager en laat je inspireren. Ontdek op de Facebook-pagina van jouw Keurslager in de buurt welke acties hij organiseert.