Perfecte eindejaarsfeesten dankzij je Keurslager: bestel tijdig je feestmenu!

In de kijker Nieuw

 

Zorgeloze feesten? Vraag naar onze feestfolder!

Je hebt nog wel even tijd, maar de Belgische Keurslagers zijn al volop bezig met de voorbereidingen van de eindejaarsfeesten. Zo ben jij er zeker van dat je feestmaaltijden zorgeloos verlopen! Wil je echt gerust zijn met de feesten? Vraag dan nu al de feestfolder aan je Keurslager en bestel tijdig het beste gerecht of stukje vlees!

 

Feestfolder

 

Trends en musts

De eindejaarsfeesten lijken nog veraf. Toch draait de feestmolen bij je Keurslager al op volle toeren. Hoe beter wij voorbereid zijn, hoe meer jij kan relaxen en ... genieten! Loop gerust eens binnen en vraag wat inspiratie en advies. Je Keurslager vertelt je meer over de trends en musts van dit jaar.

 

Gevuld gevogelte

Opgevuld gevogelte doet het tijdens de feesten altijd goed. Dat hoeft lang niet altijd de klassieke kalkoen te zijn. Denk aan kwartel, piepkuiken en fazant. Het gevogelte wordt helemaal uitgebeend en gevuld met een mengeling van kippengehakt, kalkoenblokjes, een scheutje grand marnier en pistachenoten voor de liefhebbers. Een echte aanrader is de gevulde kip of kalkoen van de chef bij Keurslager Stevens – Van De Vyver uit Zwijndrecht. Beide worden gevuld met een farce van kip, cognac, peertjes en mandarijntjes.

 

Stoofpotjes

Wanneer het buiten ijzig koud is, verlangen we allemaal naar een heerlijk verwarmend stoofpotje. En zeg nu zelf, wat is er gezelliger op een winteravond dan een heet pannetje op het vuur dat je keuken vult met overheerlijke geuren?

Een echte klassieker is natuurlijk een stoofpotje van stoofvlees. Keurslager Stevens – Van De Vyver biedt je ook een stoofpotje met vidévulling, lamsragout, kalfsfricassee of wildragout aan. Of heb je liever wild? Dan is een stoofpotje van everzwijn op jagerswijze van Keurslager De Koepoort uit Haaltert misschien wel iets voor jou.

Stoofpotje

 

Gezellig tafelen met fondue

Fondue is áltijd feestelijk en gezellig. Iedereen zit rond de tafel, kiest zijn lekkerste stukjes vlees uit en bakt naar hartenlust. Niet alleen fondue, maar ook gourmet, raclette, steengrill en tepan yaki werken met hetzelfde principe. Lekker eenvoudig! Bovendien heb je bij je Keurslager de keuze uit verschillende soorten fondue en gourmet. Bij Keurslager De Koepoort bijvoorbeeld kan je naast een gezinsfondue ook een Keurslagerfondue, een fijnproeverfondue of een kinderfondue bestellen.

Fondue

 

Een laatste tip: bestel tijdig! Tijdens de drukke eindejaarsperiode kan je Keurslager je beter van dienst zijn als hij op tijd weet waarmee hij je kan verwennen ...