Specialiteiten van je Keurslager

In de kijker

Elke Keurslager heeft zo zijn specialiteiten, maar van sommige bereidingen heeft elke Keurslager wel kaas gegeten. Zo zijn we trots op ons kwaliteitsvol gehakt, maar we hebben nog andere paradepaardjes …

Slager zijn, da’s kunst én vakmanschap. Als je Keurslager geen vlees aan het versnijden is, sleutelt hij waarschijnlijk aan recepten en nieuwe producten. En die passie werpt vruchten af: er liggen ondertussen al heel wat exclusieve en unieke gerechten in de toonbank. Van de Keurprimeur tot onze smakelijke preparé, ze vallen sowieso in de smaak.

De Keurprimeur

De trots van de vereniging: de Keurprimeur! Nee, niet zomaar een burger. Dit vlaggenschip van de vereniging is gemaakt met het lekkerste gehakt. De afwerking gebeurt met de Keurprimeurkruiden, een geheim recept van de vereniging. Maar wacht, er is nog meer … Binnenin zit een speciale verrassing: een reepje kipfilet. Dat smaakt naar meer!

De Beemsterburger

Mag het nog wat rijker? Dan kies je voor de smeuïge Beemsterburger. Deze lekkernij heeft écht alles: heerlijk gehakt van rund- en varkensvlees afgewerkt met zachte beemsterkaas. Nog een scheutje kruiden om af te werken en … voilà! Een smakelijke verwennerij voor jong en oud. 

Preparé Finesse

Of een boterham toch maar saai is? Je Keurslager denk van niet. Proef onze preparé van eigen signatuur: de Preparé Finesse. We willen niet al te veel weggeven, het recept is (uiteraard) geheim. Je moet het proeven om het te begrijpen: de Keurslagers tillen deze klassieker naar nieuwe hoogtes met hun geheime kruiden. En met een vleugje passie, dat spreekt voor zich. Kom eens langs en proef het zelf!