Tip van Kamiel: neem een draagtas mee!

In de kijker Nieuw

Kamiel de KeurslagerHallo, ik ben Kamiel de Keurslager! Dit is waarschijnlijk je eerste kennismaking met mij, dus ik dacht: ik stel me even voor. Een keer per maand neem ik de blog over met nuttige tips en heerlijke tricks. Hoe je het meeste uit je aankopen bij je lokale Keurslager haalt, nieuwtjes over de vereniging, een blik achter de schermen op het leven van een Keurslager … In mijn rubriek komt het allemaal aan bod. Vandaag op het programma: de draagtassen van je Keurslager. Milieuvriendelijk én superhandig!

Maak het jezelf makkelijk

Ik heb het vaak genoeg gezien: je spurt van hot naar her en probeert al je boodschappen samen te doen. Toch wat veel spullen om in je armen te dragen … dus vraag je maar een plastic zakje. Begrijpelijk, maar sinds kort mogen wij geen gratis plastic wegwerpzakjes meer geven. Gelukkig is er een oplossing voor handen!

Met een herbruikbare draagtas ga je verspilling tegen en kan je moeiteloos combineren. Brood van de bakker, beleg van de Keurslager … Handig, en de volgende keer neem je de tas gewoon weer mee! 

Om het je extra makkelijk te maken, verkopen wij ook draagtassen. Zelf vind ik ze best wel hip, en ze zijn ook perfect voor als je de jouwe vergeten bent. Vraag er eens naar bij je Keurslager!

Herbruikbare winkeltas Keurslager