Aspergerollade met groene asperges en erwtjes, smeuïge aardappelpuree met lente-ui en spek

4 personen
20-25 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

4 aspergerollades

8 groene asperges

200 g erwtjes

200 g aardappelen

1 botje lente-uitjes

enkele plakjes spek

1 dl room

Bereiding:

1. Schil de groene asperges en kook beetgaar. Kook de erwtjes beetgaar. Stoof de asperges en erwtjes aan in wat boter, voeg er op het laatste moment wat fijngesneden lente-ui bij.

Kruid af met peper en zout.

2. Bak het vlees gaar in boter of olijfolie. Kruid af met peper en zout.

3. Schil de aardappelen, kook ze gaar en maak er een puree van. Voeg er wat fijngesneden spek, room en lente-uitjes aan toe.

Kruid af met peper en zout.

4. Serveer met een roomsaus.

Tip van je Keurslager!

Een aspergerollade bevat in het midden de overheerlijke groente van het moment. Het krokante korstje zorgt voor een extra knapperige beet.

Jouw Keurslager in de buurt