Mousse van bloemkool, gerookte paling met crumble van bloemkool en walnoot

4 personen

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1/2 bloemkool
  • scheutje room
  • 100 g gerookte paling
  • enkele walnoten
  • enkele eetlepels walnotenolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • bieslook

Bereiding:

 

  • Hak een deel van de bloemkool fijn voor de crumble en kruid af met peper en zout.
  • Besprenkel met notenolie, witte wijnazijn en fijngesneden bieslook.
  • Kook de rest van de bloemkool gaar in kokend gezouten water, zeef en mix fijn.
  • Voeg er de room aan toe, werk op met wat notenolie en kruid af met peper en zout.
  • Snij de paling in gelijke stukken.

Tip van je Keurslager!

  • ​​​​Serveer in een aperoschaaltje.
Jouw Keurslager in de buurt