Home
Over ons
Blog
Recepten
Je keurslager
De wereld rond
Jobs
Mousse van bloemkool, gerookte paling met crumble van bloemkool en walnoot
4 personen
Ingrediënten voor 4 personen:
1/2 bloemkool
scheutje room
100 g gerookte paling
enkele walnoten
enkele eetlepels walnotenolie
1 el witte wijnazijn
bieslook
Bereiding:
Hak een deel van de bloemkool fijn voor de crumble en kruid af met peper en zout.
Besprenkel met notenolie, witte wijnazijn en fijngesneden bieslook.
Kook de rest van de bloemkool gaar in kokend gezouten water, zeef en mix fijn.
Voeg er de room aan toe, werk op met wat notenolie en kruid af met peper en zout.
Snij de paling in gelijke stukken.
Tip van je
Keurslager
!
Serveer in een aperoschaaltje.
Jouw Keurslager in de buurt
Misschien ook leuk
Ontdek meer >
Grootmoeders vleesbrood
20-30 mins
4 personen
Trio van wildpaté met toast en confituur
15 minuten
4 personen
Ovengebakken pastaringetjes
30 mins
4 personen