Salade van quinoa met gebakken champignons en knolselder

personen

Ingrediënten voor personen:

  • 1/4 knolselder
  • 100 g champignons
  • jonge ui
  • 100 g quinoa
  • 2 dl kippenbouillon
  • 2 kleine uien
  • olijfolie

Bereiding:

  • Stoof een fijn versneden uitje aan in olijfolie, voeg er de quinoa aan toe en bevochtig met de kippenbouillon.
  • Laat garen onder deksel op een zacht vuurtje.
  • Snij de knolselder in blokjes, kook kort op in kokend gezouten water, giet af en laat afkoelen.
  • Snij de champignons, bak ze aan in olijfolie met een fijnversneden uitje.
  • Voeg er de knolselderblokjes aan toe en meng met de quinoa.
  • Kruid af met peper en zout.
  • Werk af met fijnversneden jonge ui.

Tip van je Keurslager!

Deze salade past perfect bij onze fondue of gourmet.

Kijk ook eens naar onze andere sidedishes:

Jouw Keurslager in de buurt