Home
Over ons
Blog
Recepten
Je keurslager
De wereld rond
Jobs
Salade van quinoa met gebakken champignons en knolselder
personen
Ingrediënten voor personen:
1/4 knolselder
100 g champignons
jonge ui
100 g quinoa
2 dl kippenbouillon
2 kleine uien
olijfolie
Bereiding:
Stoof een fijn versneden uitje aan in olijfolie, voeg er de quinoa aan toe en bevochtig met de kippenbouillon.
Laat garen onder deksel op een zacht vuurtje.
Snij de knolselder in blokjes, kook kort op in kokend gezouten water, giet af en laat afkoelen.
Snij de champignons, bak ze aan in olijfolie met een fijnversneden uitje.
Voeg er de knolselderblokjes aan toe en meng met de quinoa.
Kruid af met peper en zout.
Werk af met fijnversneden jonge ui.
Tip van je
Keurslager
!
Deze salade past perfect bij onze fondue of gourmet.
Kijk ook eens naar onze andere sidedishes:
Salade van rode biet en appel
Gebakken krielsalade met peterselie en look
Frisse salade met Parmezaanschilfers
Jouw Keurslager in de buurt
Misschien ook leuk
Ontdek meer >
Geflambeerde pepersteak met gemengde sla en f...
20-30 min
3 personen
Grootmoeders vleesbrood
20-30 mins
4 personen
Trio van wildpaté met toast en confituur
15 minuten
4 personen