Wildpaté met chutney van appel en rozijn en krokante brioche

4 personen
15 min.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 plakjes wildpaté
  • 4 brioche broodjes
  • 2 appels (pink lady)
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 eetlepels honing
  • 1 dl witte wijnazijn
  • 1 eetlepel rozijnen

 

Bereiding:

Schil de appel en snij in gelijke blokjes.

Doe de suiker en de honing in een kookpot, laat zachtjes karameliseren.

Voeg er de appel aan toe en bevochtig met de witte wijnazijn.

Laat zachtjes koken en voeg er de rozijnen aan toe.

Laat afkoelen.

Serveer met een plakje wildpaté en een brioche broodje.

 

 

Tip van je Keurslager!

Maak de chutney een dag ervoor, zo krijgt de chutney nog meer smaak.

Jouw Keurslager in de buurt