Doorgaan naar content

Geniet van de extra lange sportzomer 2024 met Keurslager: lekkere hapjes en tapas om lekker mee te supporteren

De zomer van 2024 is een echte sportzomer. Het EK voetbal in Duitsland en de Tour de France zijn al achter de rug. Nu zijn de de Olympische Spelen in Parijs in aantocht, hét moment om topatleten in actie te zien en mee te leven met de ups en downs van je favoriete teams en atleten. Spanning gegarandeerd! Bij een echte nagelbijter hoort natuurlijk ook een hapje en een tapje. Bij Keurslager.be begrijpen we dat lekker eten en sport hand in hand gaan. Daarom hebben we een aantal geweldige ideeën voor hapjes, tapas en een pizza- of burgerparty om jouw sportzomer compleet te maken.

 

Olympische Spelen: wereldse tapas

 

De Olympische Spelen brengen sporters van over de hele wereld samen, en dat verdient een divers assortiment aan hapjes. Organiseer een tapasavond met een internationale twist. Denk aan Spaanse chorizo, Italiaanse prosciutto, Franse kaas en Griekse olijven. Maak het af met stokbrood en een selectie van dips zoals hummus, tzatziki en aioli. Zo proef je een stukje van de wereld terwijl je geniet van de prestaties van atleten.

 

Burgerparty voor alle fans

 

Organiseer eens een burgeravond en laat iedereen zijn eigen burger samenstellen. Bij Keurslager.be hebben we een uitgebreid assortiment aan vlees van topkwaliteit, perfect voor de lekkerste hamburgers. Voeg verschillende toppings toe zoals kaas, bacon, sla, tomaat, en augurken. Vergeet de sauzen niet: van klassieke ketchup en mosterd tot spicy BBQ-saus en truffelmayonaise. En voor de vegetariërs onder ons kan je het vlees vervangen door heerlijke groenteburgers en halloumi. Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl je kijkt naar de spannendste krachtmetingen tussen de beste atleten.

 

TV-burgertjes: makkelijk, netjes en overheerlijk!

 

Hamburgers zijn geliefd bij jong en oud, maar een hele burger kan zwaar op de maag liggen. Onze tv-burgertjes zijn de perfecte oplossing: kleine, smaakvolle hamburs die je makkelijk uit het vuistje kunt eten. Ideaal voor de buis of een groot scherm in de tuin! Je kunt ze in grote aantallen maken en als schotel of pakket aanbieden aan je gasten. Zo genieten ze met volle teugen en een volle maag van een bewogen sportzomer. Of biedt de schotels aan voor feestjes en familiebijeenkomsten! Vraag ernaar bij jouw Keurslager!

 

Pizzaparty: smullen en supporteren

 

Pizza's zijn altijd een hit, vooral als er spannende wedstrijden op het programma staan. Maak het jezelf makkelijk met de ambachtelijke pizzabodems van Keurslager.be en een scala aan verse toppings. Laat iedereen zijn eigen pizza samenstellen met ingrediënten zoals mozzarella, pepperoni, champignons, paprika, en artisjokken. Bak ze af in de oven en geniet van een knapperige, smaakvolle pizza terwijl je jouw favoriete team aanmoedigt.

 

Barbecuefestijn: gezelligheid en smaak

 

Een zomerse barbecue is de perfecte manier om een dag met of zonder sport af te sluiten. Bij Keurslager.be hebben we alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue. Van sappige steaks en malse kipspiesjes tot smaakvolle worsten en kleurrijke groentebrochettes. Vergeet de bijgerechten niet: aardappelsalade, coleslaw en gegrilde maiskolven maken het feest compleet. Nodig vrienden en familie uit, steek de barbecue aan en geniet van de heerlijke geuren en smaken terwijl je samen napraat over de beste sportmomenten!

 

Lekkere dranken voor bij de hapjes

 

Bij al dat lekkere eten horen natuurlijk ook passende drankjes. Kies voor verfrissende biertjes, fruitige cocktails of een glas wijn. Voor een non-alcoholische optie zijn zelfgemaakte limonades en ijsthee altijd een goed idee. Zorg ervoor dat je genoeg ijsblokjes in huis hebt om alles lekker koel te houden.

 

Met deze smakelijke tips van Keurslager.be wordt de sportzomer van 2024 een culinair feest. Nodig vrienden en familie uit, bereid je favoriete hapjes en tapas voor, en geniet samen van de sportieve hoogtepunten. Want samen kijken en eten maakt elke sportwedstrijd nóg leuker!

 

Veel kijk- en supporterplezier!