Home
Over ons
Blog
Recepten
Je keurslager
De wereld rond
Jobs
Pasta met kippengehakt balletjes, broccoli en broccoliroomsaus
4 personen
Ingrediënten voor 4 personen:
300 g pasta
600 g kippengehakt
1 eigeel
enkele eetlepels panko of paneermeel
2 broccoli's
1 ui
1 dl kippenbouillon
2 dl room
bladpeterselie
100 g gemalen kaas
Bereiding:
Kook de pasta gaar in kokend gezouten water.
Giet af, spoel onder koud water en besprenkel met olijfolie.
Snij de broccoli in roosjes en de kern van de broccoli in stukken.
Stoof de stukken aan in wat boter of olijfolie met een fijngesneden uitje.
Bevochtig met de kippenbouillon en de room.
Laat zachtjes koken, voeg er voor de kleur wat bladpeterselie aan toe en mix fijn.
Kruid af met peper en zout.
Kook de broccoli-roosjes op in kokend gezouten water tot ze beetgaar zijn.
Meng voor de balletjes het gehakt met de panko en het eigeel.
Kruid af met peper en zout.
Maak er balletjes van en bak ze aan in olijfolie.
Meng de pasta met de saus, de broccoli en de balletjes.
Doe er de kaas over en gratineer in de oven.
Tip van je
Keurslager
!
Jouw Keurslager in de buurt
Misschien ook leuk
Ontdek meer >
Grootmoeders vleesbrood
20-30 mins
4 personen
Trio van wildpaté met toast en confituur
15 minuten
4 personen
Ovengebakken pastaringetjes
30 mins
4 personen