Doorgaan naar content

Traybake met gehakt, aardappelwedges, olijven, feta en groentjes

Bereiding

Ongeveer 30 minuten bereidingstijd

  1. Verwarm de oven op 200 graden

  2. Neem een grote mengkom

  3. Was de aardappelen, snij ze in partjes (ongeschild) en doe ze in de mengkom.

  4. Snij de rode ui, de courgette, de venkel en de broccoli in grove stukken, en doe ze in de mengkom samen met de olijven, de provençaalse kruiden, olijfolie en peper en zout.

  5. Meng met je handen alles goed door elkaar.

  6. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel daarop de inhoud van de mengkom.

  7. ‘Pluk’ stukjes van gehakt en leg die mee op de bakplaat.

  8. Zet het geheel in de oven voor 40 minuten

  9. Roer alles eventjes om, leg de feta er mee op en zet nog eens 10 minuten in de oven.

Amerikaans gehakt trio op de BBQ: moinkballs, shotgun shells & armadillo eggs

Aziatische gehaktballetjes

Chevapchichi met tzatziki en kruidig volkoren flatbread