Doorgaan naar content

Bereiding

Ongeveer 60 minuten bereidingstijd

  • Hak de zongedroogde tomaatjes en de basilicum fijn.

  • Snij de varkenshaasjes eerst in 2 zodat u 4 stukken hebt.

  • Snijd ze dan open zodat u 4 lappen bekomt.

  • Opgepast, niet volledig opensnijden maar aan 1 kant aan mekaar laten.

  • Kruid ze met peper en zout.

  • Leg op elke lap een plakje Parma Ham.

  • Leg daarboven een stukje Mozarella van ongeveer 3 cm lang en 1cm breed en dik

  • Strooi er wat gehakte basilicum over.

  • Lepel er een teelepel fijngehakte tomaat over.

  • Rol het varkenslapje op tot een rolletje.

  • Maak goed vast met keukentouw.

  • Bestrijk het vlees rondom met olijfolie.

  • Leg de varkenshaasjes in een aluminiumbakje op de barbecue en bak ze gaar (ongeveer 20 minuten.)

  • Draai geregeld om.

Bombetta pesto met gebakken champignons risotto

Carpaccio van varkensfiletgebraad

Ciabatta burgers