Pastasalade met gebakken kip met tomaten, pijnboompitjes en frisse dressing

4 personen
30 min

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 200 g pasta
  • 2 gebakken kipfilets
  • 4 tomaten
  • pijnboompitjes
  • 1 sjalotje
  • bieslook
  • 1 dl mayonaise
  • 1 dl Griekse yoghurt
  • enkele eetlepels witte wijnazijn

 

Bereiding:

  • Kook de pasta gaar, giet af en laat afkoelen.
  • Snij ondertussen de gebakken kipfilets in stukken.
  • Snij de tomaten in vier, haal de pitjes eruit en snij in blokjes.
  • Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt, de witte wijnazijn, het fijngesneden sjalotje en de bieslook. Kruid af met peper en zout.
  • Meng de tomaten met de pasta, de kip en de dressing. Voeg wat pijnboompitjes toe.

Tip van je Keurslager!

Jouw Keurslager in de buurt