Doorgaan naar content

Toscaanse burger, gebakken courgette met geconfijte tomaat, risotto en tomatensalsa

Bereiding

Ongeveer 60 minuten bereidingstijd

  1. Tomatensalsa: Snij de ui in stukjes, plet de look en stoof aan in olijfolie. Voeg de tomatenblokjes toe. Laat eventjes stoven, bevochtig met de witte wijn en laat zachtjes koken. Mix de salsa glad en doe er net voor het doorgegeven verse basilicum bij. Kruid af met peper en zout.

  2. Risotto: Snij de ui in stukjes, plet de look en stoof aan in olijfolie. Voeg daarna de rijst toe. Bevochtig met de warme kippenbouillon en laat garen onder deksel. Werk af met wat tomatensalsa, room, Parmezaanse kaas en verse basilicum. Kruid af met peper en zout.

  3. Afwerking: Snij de courgette in blokjes, stoof aan in olijfolie en voeg er op het laatst wat geconfijte tomaat aan toe. Kruid af met peper en zout. Bak de Toscaanse burgers gaar in olijfolie. Dresseer op een bord.

Bombetta pesto met gebakken champignons risotto

Carpaccio van varkensfiletgebraad

Ciabatta burgers