Doorgaan naar content

Gegrilde steak met gebakken zoete aardappel en pastinaak en sjalottensaus

Bereiding

Ongeveer 30 minuten bereidingstijd

  1. Warm de grill goed op. Besprenkel de steaks met olijfolie en kruid af met peper en zout. Gril ze kort aan beide kanten en laat dan verder garen in de oven op 150°C tot de gewenste bakwijze.

  2. Schil de pastinaak en de zoete aardappel. Snij in stukken en kook ze apart beetgaar in kokend gezouten water.

  3. Giet af en bak ze dan samen krokant in olijfolie of boter.

  4. Snij de sjalotten fijn, zet ze op met de bruine fond en de rode wijn en laat zachtjes inkoken.

  5. Dresseer op een bord.

Asperges met Hollandaise en Cecina de Leon

Blinde vink met natuurjus en bloemkool met witte bloemkoolsaus

Cordon bleu met seizoensgroenten en provençaalse saus