Doorgaan naar content

Tataki van rund, salade van witloof en appel, dressing van walnotenolie

Bereiding

Ongeveer 30 minuten bereidingstijd

  1. Snij de rosbief in lange stroken, bak ze kort aan in olijfolie of boter en kruid af met peper en zout. Laat afkoelen.

  2. Snij het witloof fijn en de appel in brunoise. Meng ze, voeg er wat azijn en notenolie aan toe en kruid af met peper en zout. Werk af met wat fijngesneden walnoot en platte peterselie.

  3. Meng voor de dressing de mayonaise met wat notenolie en witte wijnazijn, kruid af met peper en zout.

  4. Snij het vlees in dunne plakjes en verdeel over de borden. Kruid af met grof zout en zwarte peper. Besprenkel met notenolie. Leg het slaatje erop en werk af met de dressing.

Aperohapjes

Chevapchichi met tzatziki en kruidig volkoren flatbread

Kalfslende met taartje van knolselder en rode wijnsaus