Doorgaan naar content

De zondagse klassiekers zijn terug: genieten met de hele familie én je Keurslager

Er gaat niets boven een zondag waarbij je de tijd neemt om heerlijk te tafelen met familie of vrienden. In deze drukke tijden is zo'n moment van samenzijn extra kostbaar. Dit najaar halen we de echte klassiekers terug naar onze zondagse keuken. Met vlees van je Keurslager! Kies voor smakelijke gerechten die iedereen aan tafel doen watertanden en herinneringen oproepen aan vroeger.

Slowcooking op zondag

De herfst is het perfecte seizoen om te genieten van een uitgebreide zondagse maaltijd. Op zondag hoeft het niet snel en gemakkelijk en kan je de tijd nemen om te genieten. Het draait om de beleving: slowcooking, de geuren die je huis vullen, en het samenzijn aan tafel. Met het vlees van de Keurslager zet je altijd kwaliteit op tafel, en dat proef je. Kies voor een van deze heerlijke recepten en verras je familie met een klassiek gerecht dat iedereen zal waarderen.

Sunday roast

Buiten wordt het opnieuw kouder. Wat is er dan fijner dan een huis gevuld met de geur van een heerlijk gebraad? Laat je inspireren door de rijke traditie van Sunday roasts: gebraden gerechten waar het hele gezin rond kan aanschuiven. Denk aan sappige stukken vlees, smaakvolle sauzen en bijgerechten om je vingers bij af te likken.

Een echte klassieker die bij iedereen in de smaak valt: rosbief. Dit sappige stuk rundvlees, perfect gebraden en vol van smaak, is een gegarandeerde publiekslieveling. Serveer het traditioneel met een romige aardappelpuree, gegrilde seizoensgroenten en een rijke, huisgemaakte jus of met Yorkshire pudding. Dit is de perfecte manier om samen met je familie te genieten van een traditioneel en smaakvol gerecht.

Sunday Rosbief


Kalfstournedos

Wil je echt iets bijzonders op tafel zetten? Ga dan voor kalfstournedos met kort gestoofde wortel en pastinaak, rösti van aardappel en portosaus.

Deze verfijnde combinatie van smaken zal je gasten zeker verrassen. De malse kalfstournedos in combinatie met de lichtzoete wortel, de romige pastinaak en de knapperige aardappelrösti zorgen voor een smaaksensatie die je niet snel zult vergeten. Het resultaat is een gerecht dat de perfecte balans vindt tussen klassiek en eigentijds.

Varkenskroon Jardinière

Wil je echt indruk maken op je familie? Kies dan voor Varkenskroon Jardinière. Dit imposante stuk varkensvlees is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Geserveerd met een mix van kleurrijke groenten en een zachte, smaakvolle saus, brengt dit gerecht gegarandeerd warmte en gezelligheid aan tafel. Het is een gerecht waar je gasten nog lang over zullen napraten.

Kalfstournedos, wortel, pastinaak, rösti van aardappel en portosaus

Varkenskroon Jardinière


Samen genieten van eten … en elkaar

Een uitgebreide maaltijd op zondag betekent meer dan alleen lekker eten. Het is een moment om samen te zijn, te genieten van elkaars gezelschap, en even de tijd stil te zetten. Maak van dit moment een traditie en breng de klassiekers terug op tafel. Met de heerlijke vleesgerechten van de Keurslager maak je van elke zondag een feest.

Kies voor kwaliteit, kies voor smaak, en geniet samen van een gezellige en smakelijke zondag met de classics die we allemaal kennen en waarderen. Met deze recepten ben je verzekerd van een heerlijke maaltijd die het beste van de herfst naar boven brengt. Smakelijk!