Doorgaan naar content

Een wereldreis, gewoon aan je eigen eettafel:

Ontdek exotische smaakcombinaties met recepten van jouw Keurslager

Stap aan boord voor een culinaire wereldreis, zonder je woning te verlaten! Bij Keurslager vinden we dat nieuwe smaken en gerechten een avontuur op zich moeten zijn. Daarom hebben we een exotisch menu met wereldgerechten samengesteld, zodat je de wereld kunt ontdekken aan je eigen eettafel.

Midden-Oosten: loaded hummus

Reis naar het Midden-Oosten met onze overheerlijke loaded hummus. Romige kikkererwtenpuree, op smaak gebracht met tahini, knoflook en citroensap, en vervolgens beladen met kleurrijke toppings zoals tomaten, komkommers en feta. De perfecte start voor deze culinaire wereldreis!

Mediterraan genieten: souvlaki van kip met dragon en groene couscoussalade

Zet je reis verder met de mediterrane smaken van onze heerlijke souvlaki van kip met dragon en groene couscoussalade. Sappige stukjes kip gemarineerd in dragon, geserveerd met een verfrissende couscoussalade. Het is de perfecte combinatie die je smaakpapillen klaarstoomt voor de avonturen die nog komen.

Viva Mexico: tacoshells met gekruid gehakt en prei

Het avontuur stopt niet. Volgende halte: Mexico! Geniet van onze tacoshells met gekruid gehakt en prei. Knapperige taco’s gevuld met hartig gekruid gehakt, prei en een mix van smaakvolle kruiden. Een ware fiesta van smaken die je zintuigen prikkelt.

Het Verre Oosten: lenterolletjes met steak tartaar

De – voorlopig – laatste bestemming is een knipoog naar de Aziatische keuken. Onze lenterolletjes met steak tartaar bevatten malse steak gewikkeld in rijstvellen, rijkelijk gevuld met knapperige groenten en verse kruiden. Het is een licht en verfrissend gerechtje om je gastronomische avontuur mee af te sluiten, of … verder te zetten?

Loaded hummus

Taco shells met gekruid gehakt en prei

Dragon kip souvlaki met groene couscoussalade

Lenterolletjes met steak tartaar

Of je nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe smaakervaringen, ons wereldmenu biedt voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Stap uit je culinaire comfortzone en ga op een smaakvolle reis rond de wereld met de recepten van jouw Keurslager. Bon appétit!

Wil je meer van onze heerlijke recepten ontdekken? Bezoek jouw Keurslager en laat je inspireren door onze wereldkeuken!