Doorgaan naar content

Bereiding

Ongeveer 30 minuten bereidingstijd

  1. Schil de groene asperges en kook beetgaar. Kook de erwtjes beetgaar. Stoof de asperges en erwtjes aan in wat boter, voeg er op het laatste moment wat fijngesneden lente-ui bij.

    Kruid af met peper en zout.

  2. Bak het vlees gaar in boter of olijfolie. Kruid af met peper en zout.

  3. Schil de aardappelen, kook ze gaar en maak er een puree van. Voeg er wat fijngesneden spek, room en lente-uitjes aan toe.

    Kruid af met peper en zout.

  4. Serveer met een roomsaus.

Tip van je keurslager

Gebruik gele chapelure en fijne gedroogde peterselie aan de uiteinden.

Dat oogt zeer mooi in de toonbank.

Aspergerollade met groene asperges en erwtjes

Asperges met Hollandaise en Cecina de Leon

Aspergesalade met ham