Doorgaan naar content

Bereiding

  1. Plet de look en meng met olijfolie en besprenkel er het vlees mee. Laat enkele uurtjes marineren.

  2. Bak het vlees gaar in olijfolie. Laat afkoelen, snij er fijne plakjes van en leg op een bord. Kruid het vlees met peper en grof zeezout. Besprenkel met wat notenolie.

  3. Doe de eidooiers in een mengkom, doe er de azijn bij en roer goed. Doe er al kloppend de walnotenolie bij tot de saus mooi dik is. Kruid af met peper en zout.

  4. Snij de knolselder in fijne blokjes en meng er wat fijngehakte walnoten onder. Besprenkel met wat notenolie en witte wijnazijn. Kruid met peper en zout en werk af met fijngesneden bieslook. Verdeel de groenten over de carpaccio. Werk af met de veldsla en de mayonaise van notenolie.

Tip van je keurslager

Tip: Laat het vlees een dag marineren in de koelkast voor een intensere smaak.

Aspergerollade met groene asperges en erwtjes

Balletjes van kippengehakt en kippenwit in tomatensaus

Bombetta pesto met gebakken champignons risotto