1. Verwarm je sous-vide apparaat tot 65 graden.
2. Gaar de vacuüm parelhoenfilets 2 uur sous-vide.
3. Schil en snipper de sjalotjes fijn.
4. Smelt een klontje boter in een grote diepe koekenpan en stoof de sjalotjes glazig op een zacht vuurtje.
5. Voeg de bospaddenstoelen toe (ook het schijfje lookboter) en zet het vuur hoger.
6. Bak de paddenstoelen.
7. Haal de gebakken bospaddenstoelen uit de pan en blus de pan met 100 ml marsala.
8. Voeg ook 150 ml room toe en kook het geheel op een zacht vuurtje tot een mooie saus.
9. Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking.
10. Voeg de bospaddenstoelen opnieuw toe aan de saus en laat het geheel nog heel even door pruttelen.
11. Haal de parelhoenfilets uit het waterbad en uit de plastic. Dep ze droog en verwijder het touwtje.
12. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan, schud regelmatig en hou ze goed in het oog!
13. Verhit een klontje boter in een koekenpan en geef de filets langs alle kanten een mooi korstje, binnenin zijn ze immers al gaar én super sappig.
14. Meng de helft van de paddenstoelen roomsaus onder de pasta, de andere helft kan je er later op scheppen.
15. Snij de filets in schijfjes en dresseer de borden zoals op de foto, werk af met de geroosterde pijnboompitjes en gehakte peterselie.