Doorgaan naar content

Bereiding

Ongeveer 60 minuten bereidingstijd

  • Maak de wortelen schoon en snij in schijfjes.

  • Snij de kipfilets in blokjes. Smelt de boter in een pan en bak de blokjes kipfilet tot ze mooi goudbruin zijn en kruid met de Verstegen kipkrui- den en peper en zout.

  • Voeg de in stukjes gesneden ajuin toe, samen met de spekblokjes, de tijm en de laurierblaadjes.

  • Voeg na 5 minuten 3/4de van de wortelschijfjes toe, overgiet met de La Ramée en laat 15 minuten sudderen met het deksel op de pan.

  • Voeg de Luikse Siroop toe, laat nog 5 minuten indikken en voeg daar- na de room toe.

  • Dien op met de resterende wortelschijfjes, zachtjes in boter gebakken.

  • Verse kroketten passen hier uitstekend bij.

Aspergerollade met groene asperges en erwtjes

Asperges met Hollandaise en Cecina de Leon

Aspergesalade met ham