Doorgaan naar content

Bereiding

Ongeveer 60 minuten bereidingstijd

  1. Verwarm de oven op 200 graden.

  2. Neem een grote bakplaat en bedek deze met bakpapier.

  3. Schil en snij de butternut pompoen in wedges en leg op de bakplaat.

  4. Maak de spruitjes proper en leg ze op de bakplaat.

  5. Snij de krieltjes in partjes en leg mee op de bakplaat.

  6. Schil en snij de pastinaken in schijven van ongeveer 1 cm, en leg ze mee op de bakplaat.

  7. Pel en snij de rode uio in grove stukken en verdeel ze tussen de groenten op de bakplaat.

  8. Pel de teentjes look en leg ze in hun geheel mee op de bakplaat.

  9. Kruid alles met peper en zout, voeg wat scheutjes olijfolie toe en snipper de blaadjes van 5 takjes verse tijm erbij. Meng alles door elkaar met je handen en verdeel opnieuw mooi egaal over de bakplaat.

  10. Leg de worsten tussen de groenten.

  11. Gaar alles een 50-tal minuten in de voorverwarmde oven. Draai de worsten in de helft een keer om.

  12. En natuurlijk mag je dit ook eten met een flinke portie mayonaise!

Aspergerollade met groene asperges en erwtjes

Asperges met Hollandaise en Cecina de Leon

Aspergesalade met ham