Doorgaan naar content
        
        
        
    
        
        
        
    
        
    
        
            Doorzoek alle  131 recepten
            
         
        
                                
                
                
                
                    
                                        
                         
                        
                                                
                        
                            
                            Fazant met appelen, rozijnen en citroen
                         
                                              
                 
                
                
                    
                                        
                         
                        
                                                
                        
                            
                            Hertenbiefstuk in Cognacsaus
                         
                                              
                 
                
                
                    
                                        
                         
                        
                                                
                        
                            
                            Kalfslende met taartje van knolselder en rode wijnsaus
                         
                                              
                 
                
                
                    
                                        
                         
                        
                                                
                        
                            
                            Rib eye met Argentijnse saus
                         
                                              
                 
                
                
                    
                                        
                         
                        
                                                
                        
                            
                            Rollade van kalkoen met champignons en walnoot, portosaus en aardappeltaartje
                         
                                              
                 
                
                
                    
                                        
                         
                        
                                                
                        
                            
                            Sous vide gegaard efazant filet met rucola puree, geroosterde worteltjes en cranberry-portosaus
                         
                                              
                 
                
                
                    
                                        
                         
                        
                                                
                        
                            
                            Stoofpotje van hert met peperkoek, witloof, butternut en gebakken krielaardappelen
                         
                                              
                 
                
                
                
                
                    
                                        
                         
                        
                                                
                        
                            
                            Tataki van rund, salade van witloof en appel, dressing van walnotenolie
                         
                                              
                 
                
                
                
                
                    
                                        
                         
                        
                                                
                        
                            
                            Wellington van hertenkalf met Ardeense ham, oesterzwammen en Elixir d'Anvers
                         
                                              
                 
                
                
                    
                                        
                         
                        
                                                
                        
                            
                            Wilde eend met croΓ»te van pistache, gebakken schorseneren en champignons